VBCGA (I)

november 13, 2007

VBCGA staat voor Vereniging ter Bevordering van de Creativiteit en Gezelligheid in het Algemeen. Het is de vereniging die huist in de Leeuwstraat, het gemeenschapshuis waar ik Jan leerde kennen. Ondertussen al zo’n dikke 5 jaar geleden, en soms denk ik er met heimwee aan terug.

’t Was een gezellige bende toen, en de contacten worden – weliswaar wisselend – onderhouden. Wim, de pater familias, woont er nog altijd. Fré en Lore, Melanie, Isabel en Jan en An woonden er ook, maar zijn, net zoals wij, allen verhuisd. De uren daar waren en zijn goud waard, vooral de onverwachte contacten en gesprekken die voortvloeiden uit het concept.

Melanie, die een plaatsje in mijn hart heeft (maar we zien elkaar vééél te weinig), was op ons geboortefeestje aanwezig. Het was fantastisch haar terug te zien, maar het feestje was druk en druk en druk en daardoor heb ik haar eigenlijk wat gemist. Moeten we eens met ons tweeën overdoen, in Brussel dan.

Het feestje voor de geboorte van Clarisse én de verjaardag van Anouk was leuk, vrijblijvend maar oh zo hectisch. Als je zelf instaat voor de drank en zo, en iedereen heeft het er naar zijn zin, dan ben je de hele avond wijn en bier aan het inschenken. Maar toch, we hebben het weeral gehad, ’t was aangenaam en ’t is gevierd, we werden overstelpt met geschenken, en hielden er een gelukzalig gevoel aan over. Voor herhaling vatbaar !

Advertenties

Eén reactie to “VBCGA (I)”

  1. Tante ingrid said

    Ja, gezellig was het zeker toen Clarisse haar eerste tournéé gaf!( en papa en mama betaalden!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: